Szurkol is, meg grundol is, azaz groundhopperkedik

Marad-e profi futball Siófokon?

2021/04/26. - írta: pörgeszurkol

Nagy nehezen otthon tartott ugyan egy pontot a Siófok a mögöttünk hagyott hétvégén, de ez még közel sem biztos, hogy elég a bennmaradáshoz. Ráadásul jó eséllyel költözik is a klub a Balaton partjáról a következő szezonban.

Tovább Szólj hozzá!

Európa nem Amerika, az európai szurkolók nem fogyasztók

2021/04/21. - írta: pörgeszurkol

Az elmúlt napok hírei a nemzetközi fociban a Szuperligáról szóltak. Azt gondolom, hogy egyértelmű az álláspontom egy ilyen, a modernfoci minden negatívumát megtestesítő borzalommal kapcsolatban, ezért csak egy Facebook-posztban írtam erről. Most viszont, hogy biztossá vált, hogy ez a kezdeményezés…

Tovább 6 komment

Ez a csoki nagyon ízlik a Dunakeszinek

2021/04/19. - írta: pörgeszurkol

Megint lehajoltam egy ilyen címért, nem terveztem, de a Dunakeszi idei szereplését és eredményeit látva adja magát a dolog, a csapat kedvenc ellenfele a bajnokságban ugyanis a Cso-Ki Sport nevű együttes.

Tovább Szólj hozzá!

Csodás őszi szezon várhat a Kerületre, ha nem veszik el tőlünk azt is

2021/04/12. - írta: pörgeszurkol

A Kerület hétvégi győzelmével 11 pontra nőtt a csapat előnye, innen már nem szabad elrontani a feljutást. Na de lesz-e, lehet-e szurkolói onánia az őszi szezonban, vagy azt is elveszi tőlünk a járvány?

Tovább Szólj hozzá!

Mindenki jól akarja, csak nem mindenkinek sikerül

2021/04/04. - írta: pörgeszurkol

Ez az örökérvényű igazság a Bakonynána edzőjétől hangzott el a Felsőörs utáni találkozót követően. Hogy miért, az kiderül a következő meccsbeszámolóból, ami egyben az első áprilisi meccsélményem.

Tovább Szólj hozzá!
süti beállítások módosítása