Szurkol is, meg grundol is, azaz groundhopperkedik

Elindultunk!

2020/03/04. - írta: pörgeszurkol

A héten indul az NB III., persze, hogy most indítom el a blogot is!

Akik követik a Facebook-oldalamat, azok már számíthattak rá, hogy hamarosan elindul majd a Pörge grundol blog. Az indulást végül az NB III-as szezonkezdethez igazítottam, úgy voltam vele, jobb egy ilyen semmitmondó poszt indulásnak, ne az első beszámoló legyen a kísérleti nyúl.

Ez a bejegyzés egyben útmutató is a jövőre nézve: lesznek meccsbeszámolók, véleménycikkek és kommentárok is a blogon, alapvetően a magyar foci világából, de meccsbeszámolók időnként lesznek külföldről is.

Nem szurkolói blogot indítottam, bár imádom a Kerületkét, igyekszem tényleg groundhopper irányba vinni ezt az oldalt, és nagyjából hetente más pályáról írni. Ezt persze biztosan nem fogom tudni betartani – annyira nem, hogy az első beszámoló a Bicske–Kerület meccsről fog szólni. Jó, idegenben a Kerület-meccs egyben akár új pálya meglátogatását is jelentheti, szóval marad felülreprezentálva a TVE, de semmiképpen sem élvez kizárólagosságot, lesz változatosság!

30727021_930190333827823_490920663217864704_n.jpg

Rövidesen fogok írni arról is, hogy miért indítottam el ezt a blogot és miért hagytam ott a 888-at, ám ezzel nagyjából két hetet még várnom kell. Személyeskedésre ne számítson senki, viszont úgy gondolom, a blog jövője miatt és a magyar focihoz, annak átpolitizáltságához való viszonyulásom bemutatása végett mindenképpen szükség lesz arra a posztra!

Kezdésnek elég lesz ennyi, így is izgalmasabbra sikerült, mint a Magyar Kupa negyeddöntőjének első köre, ahol négy meccsen négy gól esett...

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://porgegrundol.blog.hu/api/trackback/id/tr4715504034

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása