Szurkol is, meg grundol is, azaz groundhopperkedik

Ilyet többet nem szeretnék látni

2021/08/30. - írta: pörgeszurkol

Az NB II. hatodik fordulójában nyújtotta az eddigi leggyengébb teljesítményét a szezonban a III. kerületi TVE - nem várt pofon volt a vasárnapi, de még így is a vonal felett töltheti az első válogatott szünetet a csapat.

Tovább Szólj hozzá!

A világ legmenőbb kenguruit Prágában kell keresni

2021/08/25. - írta: pörgeszurkol

Az augusztus 20-ai hosszúhétvégét (megtoldva fél-fél nappal) Prágában töltöttem, és természetesen jártam is kint meccseken. Ezúttal két posztban fogok beszámolni az eseményekről, első körben egy szimpla meccsbeszámoló helyett megpróbálom bemutatni, miért olyan imádnivaló a Bohemians Prága, míg a…

Tovább Szólj hozzá!

Ne vegye el senki kedvét ez a pofon!

2021/08/09. - írta: pörgeszurkol

Tudni lehetett előre - én is megmondtam -, hogy ez lesz az NB II-ben: nem a Kerület az esélyes, hozzá kell szokni a vereségekhez, és meg kell majd becsülni minden gólt és pontot. A szurkolónak persze legyenek elvárásai, de nem árt a földön maradni.

Tovább Szólj hozzá!

Szokni kell még a másodosztályt

2021/08/02. - írta: pörgeszurkol

Rendesen beleszaladt a késbe a III. kerületi TVE a Budafok ellen az NB II. nyitányán, pedig a játék képe alapján azért nem volt ekkora a különbség a csapatok között. Persze jobb volt a BMTE, nem érdemtelenül nyert, de ahhoz, hogy ez 4–0 legyen oda, kellett az NB I-es és az NB II-es rutin.

Tovább Szólj hozzá!
süti beállítások módosítása