Szurkol is, meg grundol is, azaz groundhopperkedik

Semmiből jött összeomlás

2021/03/28. - írta: pörgeszurkol

Ez egy ilyen hétvége: nyert meccset adott le ikszre a válogatott (jó, az még csütörtökön volt), az U21 1–0-ról kapott ki a románoktól, és ami nekem személyesen a legfájóbb, a III. kerületi TVE is nyert helyzetből bukott el két pontot. Megmagyarázhatatlan, mi történt az utolsó 15-20 percben.

Tovább Szólj hozzá!

Egy félidőt bírt négyes emberhátrányban a megyei csapat

2021/03/21. - írta: pörgeszurkol

Bár a megyei bajnokságokban nem példa nélküli, ha egy csapatnak nincs tizenegy játékosa sem, a koronavírus egyik újabb árnyoldala, hogy ez megszokottá vált. Meccsek maradnak el ezért, vagy éppen szakadnak félbe, mint ahogy történt ez szombaton is Balatonkenesén.

Tovább Szólj hozzá!

Foci a Velencei-tó körül

2021/03/17. - írta: pörgeszurkol

Sajnos meglepően rövid felsorolás lenne, ha a mai létező csapatokat említeném csak meg a posztban, ezért inkább végig megyek a Velencei-tó körüli településeken, és megnézzük, létezik-e csapat avagy mikor szűnt meg.

Tovább Szólj hozzá!

Nem tanultak a szentendrei focisták Csank Jánostól

2021/03/14. - írta: pörgeszurkol

Kevés olyan magyar edző van, akit úgy tudok tisztelni, mint Csank Jánost (Garami mester ilyen például, ő az etalon!). Nem ironizálok, nyilván mond néha baromságokat, de alapvetően imádom a stílusát és a megmondásait. Éppen ezért alapvetés, hogy ismerem a legnagyobb klasszikusát is: félidőben a…

Tovább Szólj hozzá!

Nehezen tört fel a rátóti csikótojás

2021/03/08. - írta: pörgeszurkol

Először is elnézést kérek a címért, de egyszerűen képtelen voltam nem lehajolni ezért, ha már egyszer Gyulafirátóton jártam meccsen a hétvégén. A Veszprém megyei első osztály tizenharmadik helyén álló csapat nem adta magát könnyen a volt NB I-es labdarúgót is bevető Úrkút ellen.

Tovább Szólj hozzá!

Elvesztették mumus jellegüket a Tintahalak

2021/03/01. - írta: pörgeszurkol

Ha egy csapatot oda-vissza versz a bajnokságban, kapott gól nélkül, akkor nem nagyon beszélhetünk arról, hogy a szenvedő fél a másik mumusa lenne. Pedig még a vasárnapi meccs előtt is tízből kilenc óbudai szurkoló azt mondta volna, hogy a THSE bizony mumus - igaz, vérmérséklettől függően nem…

Tovább Szólj hozzá!
süti beállítások módosítása